Otázky

Otázky

Anotace: uu

Otázky

Vzbudil jsem se někdy šťastný,
sám sebe se teď ptám...
Nebo byl každý den tek strašný a
jakou vinu v tom mám..?
Káždý den se na jednu otázku ptám a
jěště více odpovědí dostávám.
Stratil jsem se v moři slov a vět,
které končí otazníkem.
Nevěřím, že špatný je celý svět a
nevím zda jsem trosečníkem..
Ale čím delší je můj sen,
tím prožívám každičký den.

Autor Roman.Bernny, 15.05.2009
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Johny tichošlápek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět,cítím člověka,co nenávidí svůj život a touží po změně!:(

18.09.2010 02:27:00 | Johny tichošlápek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí