Tatramat

Tatramat

Anotace: ,,,

Bez mandátu potentátů
klidně kradeš z mýho platu
a já co zrozen z destilátů
jsem tvou loutkou,chycen v drátu
bez návratu králem v matu
co chtěl kdysi na Arbatu
s tebou v lukách sbírat mátu

Tenkrát přišlas v bílým šatu
představila svýho tátu
kterej prej zná spoustu chvatů
ale hlavně že měl vatu

Koupil chatu,fáro z Států
asi za míč stálo bratru
..po záchvatu srdce zkratu
pohřbilas ho někam k vratům
pár měsíců v špercích,zlatu
a nuly trčí z bankomatu
kdo teď bude z trnu patu
tahat tobě v bídě,blátu?
to najednou je ale zvratů
jó je to buben z Tatramatu
ten náš život celej v chvatu.
Autor zenge, 15.05.2009
Přečteno 253x
Tipy 14
Poslední tipující: ziriant, Mario de Janiero, René Vulkán, Zasr. romantik, Juraj Hrom, Psavec, stravla, WAYWARD, Kapka, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..za ten tatramat chci ti ST! dát...

22.05.2009 07:09:00 | Mario de Janiero

Plná zvratů, od života patů, sem tam taky matů.

18.05.2009 10:31:00 | René Vulkán

...fajn :)

15.05.2009 18:42:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí