Vlny

Vlny

Anotace: /nikterak poetická/...

Javory za řekou
ti slibují jantarové mléko
a voda povznáší se
spolu s vířením větru.
Po lávce kráčí
klapání podpatků
a kámen z vršku hozen
zasáhl terč.
Soustředné kruhy
prchajícího života.
Věty jednočlenné
se vznáší v ovzduší
a kámen nahradila
na břeh vržená bota.
Bůh nás zastavil
večeru pod obraz zpitému.
Ztrácím myšlenky,
žena v podpatcích přišla o šrajtofli
a popíjím rakiji
z podzimních zásob
a hloupě se směju
na zatracené javory,
na parník, co na něm sedím
a jistící lano zpola předřené.
Autor voedor, 15.05.2009
Přečteno 229x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, Psavec, Mbonita, Bíša, Petbab, kikis, WAYWARD, Kapka, zenge, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

odříznutá...

03.06.2009 19:19:00 | enigman

st

15.05.2009 18:54:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí