Smysl či nesmysl??

Smysl či nesmysl??

Anotace: ...každý to vidí jinak

Pár cárů papíru bez smyslu,ceny,
jsou teď pro tebe důležitější než já,
odmítáš nést svou část viny,
možná proto je mezi námi tma.

Já musím vše - vše vědět,vše umět a vždy pomoci,
jen stal se malý zázrak a podle tebe velká chyba,
nemáš nade mnou už moci,
jsem volná jako ve vodě ryba.

Pluji si tam,kde chci já,kde se mi zlíbí,
a někdo jako ty mi nechybí.
Nepostrádám tu tebe a těch pár cárů papíru,
znám jiný střed všeho - celého vesmíru.

Trochu se liším od jiných - nelíbí se mi dnešní manýry,
oni dělají za sebe něco čím nikdy nebyli.
Život je pouze Osudu a Štěstí neustále probíhající hra a sázka,
pro mě je nejdůležitější však mocná Láska.
Autor Zuzanka.D, 15.05.2009
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí