Už umírám dvěstě let

Už umírám dvěstě let

Anotace: Text pojednává o muži, jehož život se krátí.

Už umírám dvěstě let,
mám scoliosu a pár vět.
Do nohy mě hřebík tlačí,
máma doma pořád břečí.

Zbývá mi už jen pár vět,
točí se semnou celý svět.
Mám zarděnky a kurděje,
kdo mě sakra doleje.

Vodka došla, pivo není,
játra mě už pěkně zlobí.
Smrtka tluče na dveře,
koukám do nebes, snad uteče.
Autor kroupahans, 15.05.2009
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí