Prostitutka

Prostitutka

Anotace: ..................

Jsou to ty
nevinné andělské
oči

prostitutko ulice
v cadilaku
na křižovatce
stojíš na červené

poprvé se vidíme

divočina triumfu a napětí
vesmírná cesta

nečekaná hra

oděné slunce
noc se ohlašuje
vitím vlků

lakuješ si nehty
na rty
rudou rtěnku
jak růži
pohybuješ se svou grácií

měsíční blues
lampy na dálnici
květiny tančí
ohnivá show tance

osamělá a zmrzlá
v posteli ležíš
chlapům se prodáváš
za pár mizerných dolarů

jsi mladá ,proč se stáří bát?

okolo tyče
tančíš
svíjíš se v tanci svých snů
které na zem padají

blonďaté vlasy
zakrývají
nádherná prsa
jakoby je malíř namaloval

tanečnice jsi
která je nahá
zároveň oblečená
tygr v džungli
orel na nebi
perla písečných dun

dračice
s andělskýma očima.
Autor Vlk v rouše, 15.05.2009
Přečteno 261x
Tipy 18
Poslední tipující: NikitaNikaT., labuť, Tacca, TAORA3, kikis, Severka, padající do neznáma, Mbonita, ziriant, Laivindia, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí