Dospívání

Dospívání

Anotace: ...............

Dospívání s láhví vína
na večírku
plném neznámých lidí
vedle sebe ležíme

opilí
ve svých vlastních světech
oslepený svou přítomností

noc v hotelu
motorky před domem
prach cest
zklamané oči

děvky tu chutnají
jak cigarety

hvězdy jsou daleko
panny z Venuše
zmizely pod nánosem bahna

topí se v bažině
chcípají tu

horoskopy lžou
lidi klamou
falešnou naději jim dávají

divočina v nás
společné milování
magie sexu
tajemný rituál
dvě duše
ve hvězdách

krev
měsíčního svitu
rituálního snu

pohled ze střechy
skok nebo
pád do dospělosti….

dospívání
ztráta nevinnosti
marihuanové opojení
ranní probouzení
zapomnění.
Autor Vlk v rouše, 15.05.2009
Přečteno 256x
Tipy 23
Poslední tipující: carodejka, Kristine Clary-Aldringen, Thesssinka, labuť, TAORA3, Laivindia, Severka, voedor, 5thelement, padající do neznáma, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mooc se Ti povedla , je to basen k zasmysleni.

17.05.2009 23:00:00 | carodejka

...zkušenost zůstává...

16.05.2009 20:33:00 | labuť

a všechno tak lidsky, tak cize..., působivá L.

16.05.2009 10:38:00 | Severka

Samozřejmě.

15.05.2009 22:15:00 | TheTruffle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí