Bláznivá

Bláznivá

Anotace: Bláznivá

Naší paní domácí může trefit šlak
když si večer při tanci pustím magneťák
chci si užít vesele
ona mi to kazí
tak ať jde do prdele
když se neumí smát
já chci si hrát
Pana ředitele zas vždycky omejou
když vidí že ve škole sedí žlutý slon
na hlavě má klobouček a v tlapě lampion
ano ano je to on - ten náš žlutý slon
Moje máma země zas má psotník
vždy když v našem bytě létá mléčný ratlík
běhá si vzduchem a skotačí
jí je to však fuk
nadává že jsem zase
vylila bublifuk
můj kouzelník Čáryfuk
Všichni moji příbuzní jsou ze mě na větvi
když nasedám na směšné komety
vesmírem si lítám
zpátky, tam a sem
volám dolů
spal stodolu
bude sranda
jako panda
já jsem z toho Vanda!
Autor TheTruffle, 15.05.2009
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, Lady L
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hele, co je to ST?

16.05.2009 22:09:00 | TheTruffle

některé části na ST jiné by chtěli doučesat jinak na křídlech fantazie odlétám dneska ráno v pět

15.05.2009 22:27:00 | Lady L

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí