I hvězdy pláčí..

I hvězdy pláčí..

Anotace: ..O..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

I hvězdy pláčí s tím,
kdo pláče v noci.
Vzpomínka mě opět má ve své moci,
už nejsi jen minulosti stín.

Jsi zhmotnělý strach,
ta úzkost, jež se vrací.
Však mé srdce není přesypací,
už pozbylo stříbrný prach.

I hvězdy pláčí s tím,
kdo pláče v noci.
Ve vzpomínce se topím bez pomoci,
však svoji temnou touhu ctím.

Jsi zhmotnělý strach,
led v srdci taje.
Jsi příšera, jenž ze mne život vysaje.
Jsi minulost má, můj krutý vrah.
Autor Satha, 16.05.2009
Přečteno 333x
Tipy 21
Poslední tipující: Fenceless, borůfkovej shit., Jiná, andrusineck, Marupiara, bez nápadu na přezdívku..., al-pacino, bejbyyyy, Mbonita, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A já pořád, proč je tolik uplakaných hvězdiček.

16.05.2009 11:57:00 | Psavec

Tak smutné, až je to krásné.

16.05.2009 10:35:00 | Zasr. romantik

Moc pěkné.......tak ta mě dostala.ST

16.05.2009 10:27:00 | Tanzania

Jestli minulost jsi pohřbít chtěla
tak myslím,že bys měla Pěkné.

16.05.2009 09:25:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí