Chval tě páně za ty dary..

Chval tě páně za ty dary..

Anotace: marný povzdech..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Chval tě páně za ty dary..

Za prolité slzy z dětských očí,
za mrtvou naději budoucích dnů.
Za marnou snahu prahnoucí po nějistotě snů,
za krvelačnou touhu, pro kterou svět se točí.

Chval tě páně za ty dary..

Za polykání trpkých slov,
za skřehot umírajících andělů.
Za trochu toho štěstí, dávivého popelu,
za kruté vzpomínky opuštěných vdov.

Chval tě páně za ty dary..

Za tu touhu po umírání,
za ty přání, jenž se nikdy nesplní.
Za ty chtíče, jenž byly smyslní,
za to, že tvé modlitby nás nezachrání.

Chval tě páně za ty dary.. a ďas s tebou.
Autor Satha, 16.05.2009
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí