Všestranná

Všestranná

Anotace: ....zase jedna pro Agnes...

Jsi nečekaná, nestálá
a přecejenom jistota,
jeden z mlýnů ve větru,
co zlobí dona Quijota.

Jsi jarní vánek hravě drzý,
co klidně fouká přes zimu.
Jsi můj ranní bolehlav
po večeru o vínu.

Jsi nespoutaná fantazie,
jež mi zlomí vaz,
přesto však Tvé žalozpěvy
musím slyšet zas.

Jsi někdo, kdo v mé nostalgii,
vždy si najde místo,
ač vím, že s Tebou uvnitř hlavy
mučírnu mám jistou...
Autor Sana.sorrow, 16.05.2009
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí