Volba

Volba

Anotace: Jsme lidi a jako tací děláme chyby! Kolikrát denně si říkáme, že "toto" se už nesmí opakovat? Druhý den se to stane znovu... Hledáme důvod, aby se daná věc už nestala! Jak z toho ven?

Když Bůh maluje lidi,
tak se nedívá na stranu.
Vdechne jim život a
ukáže různorodost cest.

Nitky zbíhajících se osudů,
proplouvají lidskou duší.
Hledání skutečné cesty,
přitahuje marnivost, strach a stesk.
Slunce zamyšleně pozoruje své děti,
které umírají ve vlastní nevědomosti.

Těžká cesta je přítelem dobrého ducha...
Autor Jarin, 26.10.2005
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je ono! Těžká cesta a potíže procvičí ducha i tělo...

27.10.2005 18:22:00 | Krtica

Tohle je ono! Těžká cesta a potíže procvičí ducha i tělo...

27.10.2005 18:22:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí