Sklamaná duše

Sklamaná duše

Anotace: takový mi připadáš, můj známý neznámý anděli...

Sbírka: Střípky mého světa II.

Jak anděl rozpínáš svá křídla
sokolíku můj.
Dávej pozor, aby se ti nesežehla,
navždy při mě stůj.

Úsměv zdobí tvoji tvář,
v očích, ale smutek.
Ztratil jsi svou božskou stráž,
zbytek přátel utek.

Zůstávám tu pouze já,
pevná jak skála v bouři.
Nikdo a přece každý mě zná,
jenom tobě však jak opora sloužím.

Temnota zahalí světa tvář,
duše splynou v jedno.
Zase už někoho máš,
než žalem světa zemřu.

Zase jsi zůstal sám,
ale pamatuj.
Když úplněk vyjde znovu k nám,
černá růže útěchu dá.
Autor Dark Angelus, 16.05.2009
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí