Ztracený zatracenec

Ztracený zatracenec

Anotace: ***

Srší z něj blesky
hází po tobě pohledem
***
je vzrušený
nedotýkej se
***
vznítí se
a vybuchne vzteky
***
dopálí tě svými
řečmi a ty
po něm
střelíš pohledem
**
zasáhneš ho hněvem
a on se propadne hanbou
**
do propasti bezcitnosti
vyčkej dokud můžeš
a shoď ze sebe slitování
**
udeří ho do kolen
a pohltí jej myšlenky
ztracených zatracenců
*
v jejích očích
jsi ponížený ubožák
*
zavírá pusu na zámek
ty z ní páčíš slova
*
vaši konverzaci
zatarasila barikáda
Autor Tomáš Přidal, 16.05.2009
Přečteno 214x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí