z vaty sen

z vaty sen

Anotace: štěstí, neštěstí oboje má svůj čas.

Oblak který útrp hnán,
na obloze sám a sám,
a nikdo neví po čem touží,
jen jedno přání ve dvouch verších,
zničeno bude tím,
když promění se v šedý dým.

Dým který po obloze plyne,
plyne tak rychle jako čas,
a i když ten mrak brzy zhyne,
narodí se nový zas.

A ten čas když mrak zase plyne,
po obloze jen a jen,
pak vítr po ulici vane,
krásně bílý z vaty sen.

Sen který je dobrý, špatný,
noční můra, zázraky,
štěstí a nebo neštěstí,
znázorněno je mraky.

A i když tahle báseň je jen,
Z veršů, písmenek a slok,
ten čas nad vámi zas plyne,
šedý ale z vaty smok.
Autor Kiffie, 16.05.2009
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí