Znovunalezený portrét ženy

Znovunalezený portrét ženy

Anotace: prababicka.

Fotoaparát zapomenutý v nejspodnější polici
-film z něho tři roky starý-

Vyvolané fotky byly cítit novotou
ještě neohmatané
ale tváře na nich tak intenzivní
tak známé

Úsměv byl nejkrásnějším dojmem z fotografie
tvář byla ještě plná
i když stesk a žal do ní vráskami
si navzájem ryli své vzkazy.
Portrén plný života
lásky

Byly to tři roky
které změnily tvojí tvář k nepoznání

které změnily můj pohled na svět

a milující příbuzní se ztratili v mezičase.

rodina se stala povrchní záležitostí
je to smutný.

/ale nenaděláme nic/
Autor stmivani.na.lepsi.casy, 16.05.2009
Přečteno 243x
Tipy 10
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Kapka, Bíša, její alter ego, Petbab, Simísek, voedor
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..navzájem si ryly své vzkazy..TO JE NÁDHERA!
Nemůžu si pomoct,v Tvých básních jsou úžasné prostředky a slovní spojení,co doslova lechtají mou fantazii a já se vznáším,ale konce mě vždy srazí dolů..nicméně,pokračuji ve čtení

05.07.2009 11:01:00 | Mia

zajímavé postřehy,skvělé

21.05.2009 19:14:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí