Proč naříkáš

Proč naříkáš

Anotace: *** netrpělivé mládí *** napsáno jako text k písni

Proč naříkáš, proč naříkáš,
když dvacetčtyři roků máš.

A jak se zdá, tak sama jsi,
tak nekrč čelo a užij si.

Samota přec není zlá,
je to pouze věc nutná.

Tak nesmutni, tak nesmutni,
dneska večer se rozšoupni.

Jen s přáteli, jen s přáteli,
roztanči parket, zažij veselí.

Čas utíká, čas utíká,
zítra už budeš holka veliká.

Léta pádí, léta pádí,
vychutnej život, to krásné mládí.

Napij se lásky, napij se lásky,
nechej si pohladit své krásné vlásky.

Otevři oči, otevři oči,
dívej se na svět, jak krásně se točí.

Dokolečka, dokola,
k tomu ať ti hraje kapela.
Autor devcatko z jetele, 16.05.2009
Přečteno 315x
Tipy 8
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša, Tacca, Barpob, Fade_to_black, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

22.05.2009 23:01:00 | NikitaNikaT.

Krásný úsměv.. :)

17.05.2009 09:59:00 | Barpob

uz nenarikej, samota prec neni zla, ikdyz smutek je jeji spolecnik

17.05.2009 00:44:00 | Fade_to_black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí