Zvykni si, že máš jenom sebe!

Zvykni si, že máš jenom sebe!

Anotace: včerejší

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Zvykni si, že máš jenom sebe,
žádný ďábel za tvou čest do boje nepotáhne.
Však ani anděl nad tebou ochranná křídla neroztáhne,
máš pod sebou jen peklo a nahoře nebe.

Zvykni si, že máš jenom sebe,
ani oheň pekelný nespálí na popel tvé smutky.
Ani anděl nezažene splínu divé prostitutky,
máš pod sebou jen peklo a nahoře nebe.

Zvykni si, že máš jenom sebe,
v pekle pro tebe místo není.
V nebi na tě čeká jenom klení,
zůstal jsi zde, kde máš pod sebou jen peklo a nahoře nebe.

Zůstal jsi zde v zapomnění,
mezi realitou zatuchlého času.
Pro smích Boha, i krutého ďasu,
zůstalo ti jen doživotní bdění.
Autor Satha, 17.05.2009
Přečteno 576x
Tipy 11
Poslední tipující: Verule, al-pacino, labuť, bejbyyyy, WAYWARD, Zasr. romantik, Raziel PsyDearth Characith
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zasr...svět - nahoře i dole.
Tak tohle mi bodlo Sio. Asi jsi řekl i něco za mě. Dík.

04.01.2010 23:59:00 | Verule

...za ST

17.05.2009 13:34:00 | WAYWARD

... a dole nebe i peklo! ST.

17.05.2009 07:49:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí