Co dělat...

Co dělat...

Anotace: ...

V čekárně na zastávce
naslouchám cizím hovorům.
Trochu se za to stydím,
ale nemám co dělat.

Díky svému slušnému sluchu
dozvídám se na sebe věci,
za které se trochu stydím,
ale nemůžu s tím nic dělat.

Chce se mi jim do očí říct,
ať protřepou si svoje rohožky,
možná se mají za co stydět,
nebo něco, co by měli dělat.

Ale zatím píši voyerské vyznání,
než přijede autobus k nám domů,
trochu se za ty verše stydím,
ale nevím, co jiného dělat.
Autor voedor, 17.05.2009
Přečteno 240x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, labuť, Bíša, Psavec, Mbonita, Zpátky, STIMPRE, Kapka, kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí