slová su zbytočné..pohlad ti napovie viac..

slová su zbytočné..pohlad ti napovie viac..

Anotace: mp

zas moja tužba niečo mi
napovedá..

niečo chce..

a vobec ma nespovedá..
ani písmom ani slovom..
lebo vie..
že su zbytočné..

a čo sa teraz vlastne stane?

len z lahka chytím tvoje dlane,
a dotknem sa ta nesputane..

možem?
smiem?

milovat sa s tebou chcem..

a čo viac?
viac už nič nepoviem..

len..
že chcem..
milovat sa s tebou len..
chceš aj ty?
Autor bejbyyyy, 17.05.2009
Přečteno 253x
Tipy 14
Poslední tipující: Juraj Hrom, Giginka, nene, labuť, Psavec, Bíša, fab four, WAYWARD, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ľahučké a príjemné ako pohľadenie

ST

20.05.2009 02:19:00 | Juraj Hrom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí