šílenství z maturity

šílenství z maturity

Anotace: není to moc báseň, jen trocha rýmů co mě napadly pár ní před maturitou :-P

Sic zkouška první veliká,
nezlomí tě - člověka,
jež zde tak dlouho dřel,
přec na proto, aby zřel,
jak vrata možností se zavírají,
však nás v světě dospělých co maturitu mají,
s otevřenou náručí již brzy přivítají

Hlavou se mi honí
běžíc za sebou jen zebry a sloni,
toť k maturitě cesta zvláštní,
snad ji ještě něco zkrášlí,
třeb slunko nad hlavami,
ať nekoukáme tam jak lamy :-D
Autor A.N.Y., 17.05.2009
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Zdenek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí