Fabriky

Fabriky

Anotace: Už mě to tu nebaví pořád vypisovat.

Třeštivý zrak skel roztříštěných,
na úlomky, které pokryly prázdnou oblohu.
Mocné stěny jenž zahaleny pláštěm tmy,
bez kapičky světla osvíceny
Mohutná těla časem rozprýskány,
tísnící se tam, kde moře mizí v dál.
Na zrezlé bráně písmem ocejchovány,
po válce všechny fabriky v kraji,
lidmi povýšeny na close down.
V jejich útrobách prázdný zvon bije,
odbíjí čas Gréve,
Vzpomínky větrem rozfoukané
A ve vzduchu otázka:
Kam lidstvo svým krokem spěje???
Autor raconteur, 17.05.2009
Přečteno 261x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí