Co chci ...

Co chci ...

Anotace: zase jedna další..... ------------ uvítám zpětnou vazbu ...

Špinavá okna mi do duše vedou
šmouhy a prach dusí naději bledou
plíživá tma omotá vše co stojí
co jenom na chvilku ustane v boji

tlampače zatínaj sekery do srdce
všude jen strkají ti pouta na ruce
kupuj a nemysli, hubu a krok
nechci toho svinstva už ani lok

zabouchnu dveře a zacvakám zámky
zatáhnu závěsy, promnu si spánky
interní poštou pošlu dotaz srdci
ať dodá posudek co Já vlastně chci

žít, být jen svůj a nebýt si cizí
přes všechny šmouhy chci zůstat ryzí
žít, život dát a smrt umět přijmout
žít plně, zemřít syt, nepominout
Autor Hanzi, 18.05.2009
Přečteno 293x
Tipy 12
Poslední tipující: Lea Aura, Bíša, Psavec, labuť, WAYWARD, bejbyyyy, nejsembásník
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A jsme si jistí, že je to opravdu tak špatné? nebo jenom sdílíme názory nezletilých s ofinkou přes očíčka..?

23.10.2009 21:17:00 | Shirai Yoshiro

st

18.05.2009 12:08:00 | WAYWARD

někdy se ty šmouhy špatně utírají,
nicméně dnes není možné žít si jenom v Ráji ...

18.05.2009 10:13:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí