Dubové dřevo

Dubové dřevo

Anotace: přestávám to zvládat. -text písně-

Jsem dubem ve vyprahlé hlíně
Marně čekám na vodu
Hledám ve víně
Alespoň jeden z důvodů
Proč vzdorovat
Proč milovat

Zmizelo stříbro Tvého deště
Ze staletého dřeva
Staršího ještě
Rakev co byla třeba
Vytesali
Nehledali...

Že já jsem bývala tím dubem
Tebe v mně neuloží
Jen v plátně hrubém
Spálí pro milost Boží
Mou prázdnotu
Mou nahotu

(bez Tebe) nemám sílu žít dál.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 18.05.2009
Přečteno 364x
Tipy 11
Poslední tipující: Isquieasuus, stravla, sinoraLee, Květka Š., Alan Black, Kapka, Psavec, WAYWARD, Mbonita, labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí