Jaká je smrt

Jaká je smrt

Anotace: Umírám

Tiché zvonky,
zasněžená pláň
a horké léto,
co po svahu stéká,
vinice
bez vína
a vlčí máky v červeni
pomačkaných sukní,
řeka,
co teče od nikud
tam,
kde začíná most

/Tak taková je smrt/
Autor Filosof, 18.05.2009
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: hostmen, Isquieasuus, Kapka, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí