Pochod smrti

Pochod smrti

Anotace: Jaké to je, když člověk umírá v beznaději /bez naděje/

Do prázdna
hozená slova
splývaj mi s ozvěnou,
když se svou bolestí
v patách
jdu svůj pochod smrti.

Slunce si zaktylo oči
/přece se nemusí dívat/
život se pootočil,
jen špinavý pes líže si
rány,
čas sype písek do hodin,
z lásky zbyde nostalgie
a z rána tichý stín.

Nepláču... jen
jdu ten pochod smrti
až tam,
kde život začíná
Autor Filosof, 18.05.2009
Přečteno 378x
Tipy 8
Poslední tipující: l'âme, hostmen, Bíša, Kapka, 6thSun, Javorinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí