Dědo

Dědo

Anotace: chybíš mi...

Už dlouho jsme spolu nemluvili,
nebyli na procházce, společně
jsme nepoobědvali...
Je to tak dávno, co jsem tě
viděla se smát,vzpomínám
na tu malou holku co neuměla prohrát.

Dnes bych s radostí s tebou prohrála
a s klidem bych se tomu zasmála.
Někdy se mi zdá, že tu pořád jsi,
snažím se tě najít, je toho tolik,
co bych ti chtěla říct.
Tolik toho nevíš...

Pláču a vzpomínám, vím že mi
tě nic nevrátí.
Stalo už se tolik věcí,
u kterých jsem chtěla, abys byl,
společně je se mnou prožil.

DĚDO zítra maturuju a ty u toho
nemůžeš být jak moc bych tě
chtěla u sebe mít...
Autor Kariš, 18.05.2009
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí