Ponalé načítání

Ponalé načítání

Anotace: Vadí vám pomalé načítání? Pak vás tato báseň potěší...

Ten, kdo nikdy nezažívá
pomalé načítání,
nechať dále nečte,
není tu nic k mání

Věřte, že pláč ni běsnění
vám nezrychlí to načtení
Nejste sami, věrte tomu,
i mě to štve až do atomů.

Jestliže se načítání
sekne opět a zas,
uklidněte nervy,
víte, chce to čas.

Kdo ví, kdy nebudeme čekat
a marně před počítač klekat.
Nezoufejte, nejste sami,
to vás vlastní smysly mámí.
Autor Valliana, 18.05.2009
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je pocit který trvá
a pak uplavou slova

19.05.2009 18:24:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí