Energie

Energie

Anotace: trošku jiná, než jak se o ní povídá...

Tvá síla může být tvou slabostí,
Tvá slabost může být tvou silou.

Kolem nás oheň a žár
Tančí si svůj životní bál
S větrem tak silným
Tak pojďme, pojďme dál a dál..

Díky vodě a jejím bratrem dešti,
Žijeme si v kalužích,
Avšak potřebná je pro život,
Pro boj, pro zrod.

Tvá síla může být tvou slabostí,
Tvá slabost může být tvou silou.

Nic nechybí.
Všechnu entitu vlastím,
Život se mi líbí,
Energií cesty pokreslím.

„Ale ne!“ řekl a mlčky se posadil vedle mě..
„Nevidíš snad, že ještě nejsi na konci svému bádání??
Co jsi ještě nenašla???? Odcházím od tebe.“

„Nechoď, vždyť já pochopila,
že to, co na sobě miluji a to, co nenávidím,
Je v podstatě totéž.
Nechoď prosím, není to lež.“

Po dlouhém dumání,
Kdy strach se nebrání a odchází,
Nacházím svou poslední entitu,
Zemi.
Autor Stepbystep, 18.05.2009
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Zdenek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí