kopretiny ve váze

kopretiny ve váze

Anotace: ...

strach nepadá z nebe
a taky
nikdy nezakopne

nerozumím slovům
která mi říkáš
proč mlčíš?

bezmocná deprese se ztratila
mezi oddělenými dlaněmi
nás dvou

/spojit nespojitelné
ve světě kde se zákon schválnosti
vyskytuje všude
je nemožné/

cítím něco co nedokážu popsat
a
cítím to k tobě

jsem nepoučitelná
ale kopretiny taky každý rok
rozkvétají znovu
i když ví že je všichni
budou trhat do vázy

jen mi to nevyčítej

/vím, že to neumíš/
Autor Layla., 18.05.2009
Přečteno 314x
Tipy 21
Poslední tipující: embryo v hlave, Alfííík, Lea Aura, kucky, labuť, Bíša, Fighting Dreamer, Kubino 2, WAYWARD, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

18.05.2009 22:14:00 | WAYWARD

Moc hezky se mi četla.

18.05.2009 22:03:00 | Psavec

Taky se mi moc líbí.

18.05.2009 20:55:00 | Kapka

Dobrý náměť, neotřelá slova, ST:)

18.05.2009 20:54:00 | ziriant

Krasna, mlada romantika, cista a bez prikras.. hezoucka a jemna.

18.05.2009 20:54:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí