Poslední z posledních míst

Poslední z posledních míst

Anotace: hallo, lucky boy...

Jsi má láska, lásko
pohroužená do popela
Kvůli tobě oholím si obličej
a umeju si záda
jen mě měj ráda

Tady to znám
hrajou strašidelnou hudbu
vyčistím si zuby a pokusím se usnout
budu na tebe myslet, lásko
než se mi mozek zkroutí v křeči

Cesta je šeredná Řídí ošklivý muž
hlava mi padá na rameno malé holky
asi se mě bojí
trochu to drncá Nemůžu si ani zapálit

Poslední z posledních míst
ráno mlha a večer řvoucí ptáci
za rohem někdo zvrací
poslední z posledních opravdu poetických míst
vzpomínám na naše první milování

Obloha se zatáhla
kolem prosvištěl autobus Začalo sněžit
brzo budou ulice plné bláta
spěcháš ke mně Proč vlastně?
Autor Bůchví..., 18.05.2009
Přečteno 310x
Tipy 10
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, Radek.oslov.Šafárik, klara07, Alasea, WAYWARD, Mbonita, Kapka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... budu na tebe myslet, lásko
než se mi mozek zkroutí v křeči ...

> Není už více slov než - skvělé

07.06.2009 16:40:00 | Barpob

Je to jako bys stavěl puzzle : )

22.05.2009 21:42:00 | Ta co te ma v krvi rozpusteneho

těch pocitu je tam dost,a dost

20.05.2009 07:16:00 | Radek.oslov.Šafárik

st

18.05.2009 22:16:00 | WAYWARD

Líbí se mi, zajímavé je to

18.05.2009 20:49:00 | dandelion-meadow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí