IDIOT

IDIOT

Anotace: bezohlední idioti proč jsou mezi námi?

Venku svítí krásně slunce
volá protáhni si kosti na louce.
Vyběhneš ven cítíš se plný síly
a hned otec ti nervy vysílí.
Proč tek kretén existuje?
Ptáš se, když pláč nezastavuje.
Den tak krásně začal
a tak náhle se i zpackal.
Do háje se všemi běsníš!
Avšak idioty tím nezničíš!
Autor maedison, 18.05.2009
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí