Bludičky

Bludičky

Anotace: Nemohl jsem vůbec spát :X

Sbírka: Bludičky srdce mého

Bludičky nocí tajemně září,
ptají se mých snů jak se jim daří.

V kruhu kolem mě,
světlušky krouží,
ptají se pro koho,
se srdce mé souží?

V mých očích,
tu odpověď skryla,
krásná a smutná,
noční víla.

Svítání zažene,
stíny a chlad,
bludičky odlétnou,
nechají mě spát…
Autor Neldor, 18.05.2009
Přečteno 297x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, LordSet, batůžek na motorku, Iwushak..., DeathStar, Qiana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí