Půlka

Půlka

Anotace: Bílý kat

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Rudou třísníš svůj bílý šat,
šílený smích line se ti z úst.
Nyní nastane lásky půst,
jsi přec její bílý kat.

Klátí se k zemi krása nesmírná,
bestie zlá, bestie prašivá.
Stále se v agónii potvora ošívá,
směsice citů vesmírná.

Rudá ti stéká po sněhobílé dlani,
snažíš se olíznout její duši.
Za rohem pláčí její eunuši,
duší i tělem, blázni, rozervaní.

Leží již na zemi jak kus vepřového,
její siluetu kreslíš do kaluže rudé krve.
A směješ tak jako prve,
do ostří nože stříbrného.

Však vzala si sebou i kus tebe,
ty marně hledáš svojí část.
Byla bys schopna i krást,
a teď? Jen půlka srdce tě zebe.
Autor Satha, 19.05.2009
Přečteno 377x
Tipy 4
Poslední tipující: el viento, WAYWARD, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí