Spověď

Spověď

Anotace: ... No jo depka

Proč?Cítím se jak z jiné planety
Všechno je tak jiné
Třeba rozluštíš to Bože Ty
Co z toho asi plyne?

Možná jsem jen blázen
Co vše vidí černě
Náhodou spadl na Zem
Nevím,kde bere se to ve mě

Třeba vše jen zdá se mi
Kéž by to byl jen zlý sen
Proč je takový chaoz na Zemi?
Prosím,někam pryč mě vem

Vem mě někam odsud
Nemůžu se nadechnout
Vidím věci,které neviděla jsem dosud
Pokus se mě vyslechnout...

Mám pocit,že volným pádem padám
Z útesu nebo ze skály
Možná,že chmurně vše jen vypadá
A mě se noční můry zdály

Snad už od všeho zlého
Ochutnat jsem dostala
Proč pleteš se do života mého?
Na to ráda bych bych se zeptala

Myslím,že už by to mohlo přestat
Svou daň jsem si vybrala
Tak mě Bože přestaň trestat
Snad jsem nad tebou vyhrála

Neber to prosím jako rouhání
Jen učinila jsem spověď
Nejsem ztěch, co se Ti v kostele uklání
Přesto dal si mi odpověď

Dnes je vážně špatný den
Splín má někdy každý
Postěžovat jsem si chtěla jen
Už vím:Nic není navždy...
Autor Gudula, 19.05.2009
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy si člověk musí trochu postěžovat.

21.05.2009 01:12:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí