Nový konec

Nový konec

Anotace: ***

Sedím v hluboké noci sama
Měsíc v úplňku bije do očí
Cítím se divně jakoby nahá
Všechno se kolem točí

V dáli vytí zní
Blíží se čím dál víc
A nestvůry v noci bdí
Už nestačím nic říct

Žízní po krvi
Touží po mase
Země se červení barví
Ukojí své choutky zase

Dívám se na sebe
Zohavené tělo leží
Chlad už mně nezebe
Náhle někdo běží

Nic neříká jen má v ruce kříž
Pak jak pára zmizí
Okolo mě jen mříž
Sama sobě jsem si cizí

Jen slza z oka skápne
Dostanu na záda nový ranec
Všechno co jsem dělala bylo marné
Začíná nový konec
Autor BigSister, 19.05.2009
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť, jita.1965
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já bych vyměnila tabák ve vodárně děvče :-)))

19.05.2009 16:00:00 | jita.1965

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí