Cestička vražedná

Cestička vražedná

Anotace: Posílala jsem do školy pohled z hor - jela jsem mimo prázdniny. Nevím, jak se to na ten pohled mohlo nacpat, ale líbila se.

Cestička vražedná, kopeček strmý,
nejeden běžkař tu nohu svou zlomí.
A přesně takovýhle svah
sjížděli jsme dnes na běžkách.
Stehna už bolí a lýtka klepou se,
pět metrů na lyžích, dalších pět po nose.
A tátu navíc srdce bolí
ze strachu o své Rossignoly
(proto je také z nohou sňal
a pokračoval pěšky dál).

Mně větší hrůzu nahání
bota přimrzlá k vázání
(opravdu, já mám celkem strach,
že do chaty půjdu v ponožkách.)

Takový svah jen blázny láká,
co k tomu dodat? Jsme prostě paka!
----------------------------------
Zdravím vás všechny + ještě Jitřenku,
doufám, že zvládnete každičkou písemku.
Žádné špatné známky ani průšvihy nové,
toť přání Vaší drahé (mé jméno)

P.S.: Včera mi ze štěstí zmizel poslední stín,
k večeři byl totiž výborný segedín.
Autor Zelená okurka, 19.05.2009
Přečteno 265x
Tipy 10
Poslední tipující: poustevník Jirka, Terulienka, Paulín, Psavec, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, crac, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná mladá poezie, dávám za ni supertipec :-))

22.05.2009 17:56:00 | poustevník Jirka

Raz som podobne písala mame :D

19.05.2009 22:15:00 | Terulienka

Superka.

19.05.2009 19:36:00 | Psavec

zajímavé

19.05.2009 18:44:00 | Radek.oslov.Šafárik

To věřím že se líbila...

19.05.2009 17:26:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí