otroci populace?

otroci populace?

Anotace: to jsem si takhle jednou řekla,že jsem dlouho nic nenapsala...a na mysl mi přišel obraz obětí vlastních chyb,či snad špatnejch náhod?prostě bezdomovců v parku...

Na lavičce v parku...
maj batoh,starou deku...
taky pár smutných vzpomínek.
A z ohně zbyl jen plamínek.

Chlastem mysl obelhávaj,
pak sborově na život si zanadávaj.

A když usnou v lese paneláků,
přes sebe hodí tu starou deku.
O čem se jim asi zdá?

Možná sní o světech kde jsou jiní,
možná o drogách,či velkym měňí.
Těžko popsat city a přání bezdomovce.
Oni jsou svobodní otroci populace...
Autor urcite.me.neznas, 19.05.2009
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tomuhle řikam romantika,pěkné

24.05.2009 12:18:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí