Tři...

Tři...

Anotace: Do třetice všeho dobrého. Jenže kdo ví? Proč to zkoušet...

Lidé věří tomu,
že tři je šťastné číslo.
Možná, však ty počítej znovu,
než zvolíš pro své tělo konečné místo.

Zapomeň na ty, jenž neustále lžou,
zapomeň na ty, kteří tvé štěstí bezelstně kradou.
Odejdi daleko, tam, kde neznají zradu,
odejdi od lidí, dřív než o tobě poznají pravdu.

Tři, jak krásně to zní,
možná však měla bys zapomenout.
Ale co ty?
Stále chceš setkat se s ní?

Nenech se zmýlit, nic nejde vrátit,
Já vím. Tys nechtěla lásku navěky ztratit.
Jenže třeba tak mělo to být,
třeba pro tebe, třeba někde někdo čeká.
Tak proč váháš? Stačí jediné, jít...
Autor Mania Dardeville, 19.05.2009
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí