Pražce

Pražce

Anotace: Krok, další... další...

Po železnici každou noc stoupat vzhůru,
za svým andělem,
co je výpravčím
vlaku,
který mi ujiždí vždy nad ránem,
když začínám se ptát.

A pak?

Mávne křídly
a výhybka mi určí cestu k nekonečnu.
Tu mou, vyšlapanou,
pražec po pražci,
jak každé zrnko v přesýpacích hodinách...

čas nikdy neskončí...
Autor Dilla, 19.05.2009
Přečteno 275x
Tipy 7
Poslední tipující: Sunny, Badya, sarycek, Shnecek, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I já vítám svítání,
Když pražce,
orosené nedočkavou mlhou
lesknou se a matně září do dálky.

Leč já si bežím po stráni,
pražce nepražce
jen tak zbůhdarma si uháním,
a hvízám píseň-smutnou...

19.05.2009 23:57:00 | Shnecek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí