Vypitá káva

Vypitá káva

Anotace: tak jsem byla včera na kávu...

kávová sedlina...
končí a začíná...
trvá a nekončí
zatím se neloučí...
slunce se odráží - na lžičce
... na tváři
schová se za mraky
prý nejsou zázraky...
zázraky v životě
v davu i v samotě
snad jednou najdou tě
Autor jednazesta, 19.05.2009
Přečteno 362x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, floreciente, bejbyyyy, Emira, okapovaroura, WAYWARD, Kapka, Jarin Kalin, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí