Před nocí

Před nocí

Anotace: ...

V žabím křiku
sedím v triku
pouštím hudbu instrumentů
jsem na cédečku namotán
hudba ta duše mé tyran
ale zvuky ty jsou nádherné
už vidím cesty, cukrem sypané
vydám se po nich
půjdu bos, ne jak mnich
ne jak kněz, ne jak rytíř
ne jak pirát, není role
jenom cukrové pole
někdo sypal cukr
někdo spousty cukru vysypal
a já do teď jsem
jenom hudbu poslouchal
byla doba ledová
teď je doba cukrová
v tom večerním panoptiku
sedím v triku
a řev žab od rybníku
já hudbu už vypínám
jenom zvuky poslouchám
snad vzpomínám…
Autor raďo, 20.05.2009
Přečteno 308x
Tipy 14
Poslední tipující: BERYL.K, ziriant, Quigleika, Mario de Janiero, Psavec, zenge, Emira, Kapka, 6thSun, Tacca, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V žabím křiku si libuju.

02.08.2009 01:25:00 | BERYL.K

Připoměl jsi mi, jak jsme jednotili řepu cukrovou a já obdivoval Zdenu Pařezovou a v duchu jednotil její prádélko.

22.05.2009 11:02:00 | Mario de Janiero

St :)

20.05.2009 17:31:00 | Emira

vzpomínkový koncert u rybníka je nádherný... a za báseň ST.

20.05.2009 13:35:00 | Kapka

...ano vzpomínáš,a kdo ne?

20.05.2009 01:09:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí