Stáří

Stáří

Anotace: všichni stárneme...a to každou minutou

Potlouká se světem
všem dává a všem bere
***
(a bude dávat a bude brát)
***
každý z něj má vrásky
bolení kloubů
***
každý na něj nadává
zvláště ti, co mají za sebou
půl století života
**
někdo o něm nechce ani slyšet
jiný se s ním smíří
**
nelze jej zastavit
každý si podáváme ruku
*
....se stářím
Autor Tomáš Přidal, 20.05.2009
Přečteno 255x
Tipy 4
Poslední tipující: Emira, Mbonita, Kapka, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí