Ďalší škandál

Ďalší škandál

Anotace: škandaliózne dievča

Personifikácia odhalenia
je ako roztrhnutá minúta na živote,
žeby tá nedávna záplata?

Zlomený úsmev pobolieva
ako rana otvorená,
žeby tá nedávna ešte nezahojená?
    
Na chvíľu ma chvíľa ľutuje,
na chvíľu ma chvíľa dojme
a potom?

Potom vypasený záujem o seba
pre druhých do sýta nachovám...
     Kŕmim a hostím ďalej a ďalej,
kým nepraskne v sýtosti
pred inými hladnými očami.
Autor DanaFuri, 20.05.2009
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť, Emira, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí