Voda svěcená

Voda svěcená

Anotace: ...

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Teďka už tě nezachrání ani voda svěcená,
tak zbytečně neroň slzy, dívko bláznivá.
Doufej, že se do tvých očí tvůj rytíř zadívá,
nebo buď se svým osudem smířená.

Varování neslyšelas, do útrob hříchu ses vrhla,
jak bláznivé zvíře.
Ztracená ve své slepé víře,
ve slepé víře v Boha, však pro ně jsi jen ta zvrhlá.

Pro ně jsi zvíře divé,
jenž zemřít musí.
Doufáš, že rytíř zachránit tě zkusí,
však on věří v řeči lživé.

Tys upadla v nemilost zrůdám s lidkou tváří,
uvadlá jak černá růže, dopadlas na černé lóže.
Do tvého dívčího těla zarývají nože,
ti mravokárci se svatozáří.
Autor Satha, 20.05.2009
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Emira, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to dopadne dobře

20.05.2009 17:10:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí