o písničce

o písničce

Anotace: nádherné písničce

Mi dva máme krásnou píseň,
slyšíme ji a hned si píšem.
Slysím jí,
on tu není.

Chtěla bych ho u sebe
a mě už zase zebe.
Už si zase potají,
ona i on volají.

Hodně se mi po něm stýská,
chci ho konečně slyšet z blízka.
Zítra se to podaří,
když se v práci zadaří.

Chci být u něj do rána,
nechci být už nikdy sama.
Miluji ho strašně moc,
chci ho u sebe každou noc.

Zatím to ještě nejde,
semnou se zítra sejde.
Nemůžu se dočkat,
budem se spolu mačkat.
Autor petulak124, 20.05.2009
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: Emira
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska je o čekání:)

20.05.2009 17:26:00 | Emira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí