Ódy na Francii..

Ódy na Francii..

Anotace: Společně psané s autorem Talla.

Pomíjivá krajina,
vinicemi zdobená
radost v sobě má
radostí se zelená

Víno, ženy - bezchybné
snadno mne smyslů zbavují
byť víc a víc mě znavují
ty jejich šíje ohebné

V Paříži - srdci neřesti
žádný spěch - tak užívej
plnými doušky - krás rej
v dáli za sebou zanechej starosti..
Autor Roger, 20.05.2009
Přečteno 255x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, s.e.n, Emira
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš krásně...ST
=)

15.12.2009 22:22:00 | Corsica

Vidím, že tě Francie uchvátila.

21.05.2009 21:10:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí