Poslouchej

Poslouchej

Anotace: divny

Poslouchej!
Slyšíš jak štěkají?
Jsou to zrůdy a vydávají zvuky.
Štěkaní a hvízdání,
rány a olejové skvrny.
Kol, brzd, plechu a nádrží.
Už je slyšíš?
Ne, žijí na úkor nás.
Díky nim se dostáváme do depresí, iluzí, alternativních dimenzí.

Jsi tu?
Realito?!!!
... snad tě ještě trochu vnímáme...
Autor Libi, 20.05.2009
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hodnotím ST

20.05.2009 19:30:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí