Smrťák

Smrťák

Anotace: může se snadno přihodit

Dnes přešel kolem
s ostře nabroušenou kosou
hned po ránu,
zrovna když Slunce
začlo hřát.
Náhle se zatmělo,
temný stín prošel rosou,
chvíly se zastavil
a zavanul z něj chlad.
Jak havran zaskřehotal,
pomalu odcházel
a otáčel se zpět,
ještě dlouho na obzoru
se kosa kývala,
slabounké bim-bam zvonu
ozvěna zpívala.
Autor stravla, 20.05.2009
Přečteno 250x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Radek.oslov.Šafárik, labuť, Květka Š., WAYWARD, Maro Deives
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chmurná a černá báseň, já doufám, že jak přišel, tak s prázdnou odtáhnul preč...

31.05.2009 10:41:00 | NikitaNikaT.

mrazilo mně při čtení,ale přijemně

21.05.2009 19:15:00 | Radek.oslov.Šafárik

...již jsem ho potkal,ale byla to ona,zamilovala se

20.05.2009 22:58:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí