Jiskra ve Tvých očí

Jiskra ve Tvých očí

Anotace: stará věcička...

Zbytek mého života bych chtěla,
cítit Tvé rty, dotýkat se mého těla.
Slyšet Tě šeptat "Chci jenom Tebe,
jen Ty jsi darem mého nebe."
Jsi láskou mých školních dnů,
častokrát jsi byl návštěvou mých snů.
Cítit Tvé tělo na těle mým,
tou vášní do nebe uletím jako dým.
Něžný dotek Tvých rtů,
je spásou mých dlouhých dnů.
Jiskra ve Tvých očí,
mojí hlavou pěkně točí.
Autor Labanda, 20.05.2009
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí